Alegeri PSD municipiu 2015-25- Marcel CIolacu
Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, scrie într-o postare pe contul său de facebook despre Guvenul Pnta și realizările economice pe care le preia ca moștenire Executivul Cioloș, care va avea obligația să continue lupta pentru ca România să poată scoate capul în Europa.
”Potrivit estimării preliminare publicată astăzi de Oficiul European pentru Statistică (Eurostat), România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană în trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu trimestrul precedent. Creşterea economică trimestrială de 1,4% i-a asigurat României poziţia de lider în cadrul UE, urmată de Polonia şi Slovacia (ambele cu o creştere de 0,9%) şi Spania, cu o creştere de 0,8%.
Guvernul Ponta a demostrat că se poate, că au fost adoptate măsuri potrivite pentru problemele pe care le-a întâmpinat România şi că a fost implementată o strategie ce i-a asigurat ţării recunoaştere în rândul celorlalte state membre ale UE. Aceasta este moştenirea guvernării PSD. În consecinţă, consider că noului guvern care va fi supus votului de investitură săptămâna viitoare, îi va reveni responsabilitatea de a menţine poziţia României la aceleaşi standarde ridicate”, a scris liderul PSD de BUzău, deputatul Marcel Ciolacu, pe contul său de facebook.

2 COMENTARII

  1. […] Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, scrie într-o postare pe contul său de facebook despre Guvenul Pnta și realizările economice pe care le preia ca moștenire Executivul Cioloș, care va avea obligația să continue lupta pentru ca România să poată scoate capul în Europa. ”Potrivit estimării preliminare publicată astăzi de Oficiul European pentru Statistică (Eurostat), România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană în trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu trimestrul precedent. Creşterea economică trimestrială de 1,4% i-a asigurat României poziţia de lider în cadrul UE, urmată de Polonia şi Slovacia (ambele cu o creştere de …mai multe stiri […]

  2. […] Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, scrie într-o postare pe contul său de facebook despre Guvenul Pnta și realizările economice pe care le preia ca moștenire Executivul Cioloș, care va avea obligația să continue lupta pentru ca România să poată scoate capul în Europa. ”Potrivit estimării preliminare publicată astăzi de Oficiul European pentru Statistică (Eurostat), România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană în trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu trimestrul precedent. Creşterea economică trimestrială de 1,4% i-a asigurat României poziţia de lider în cadrul UE, urmată de Polonia şi Slovacia (ambele cu o creştere de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.