Catalin Ilnitchi
Fotograful buzoian Cătălin Ilniţchi rănit grav în incendiul din clubul Colectiv şi transferat duminică la Spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel răspunde la tratament, el respirând singur, însă medicii îl ţin în continuare sedat pentru a suporta mai uşor durerile.
Potrivit apropiaţilor tânărului, acesta răspunde la tratamentul pe care îl primeşte în Spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel, el reuşind să respire singur, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conform acestora, medicii au luat în calcul sedarea mai uşoară a lui Cătălin Ilniţchi, însă din motive de siguranţă îl ţin în continuare intubat, pentru a suporta mai uşor durerile.
Fotograful Cătălin Mircea Ilniţchi a fost rănit grav în tragedia din clubul Colectiv. În momentul declanşării incendiului, tânărul se afla chiar lângă scena pe care concerta trupa Goodbye to Gravity. Ulterior, el a fost internat la Spitalul de Urgenţă „Floreasca” din Bucureşti, fiind în stare critică.
Duminică, tânărul a fost transferat la Spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel, unde o are alături de mama sa.

Cătălin Ilniţchi a absolvit Liceul ”Alexandru Marghiloman” din Buzău, apoi Facultatea de Construcţii şi lucrează ca inginer la o companie din Bucureşti, iar în timpul liber este colaborator al unei publicaţii pentru iubitorii muzicii rock. În 30 octombrie, el a ajuns la concertul Goodbye to Gravity, din clubul Colectiv, în ultimul moment, după ce ar fi fost anunţat de un coleg că nu poate ajunge la eveniment pentru a face poze.

Pe Facebook au apărut numeroase apeluri de ajutorare a lui Cătălin Ilniţchi, oamenii fiind rugaţi să doneze sânge, el având o grupă de sânge foarte rară, AB RH. De asemenea, la Banca Transilvania, pe numele mamei lui Cătălin, Tamara Adina Neagu, au fost deschise trei conturi în care pot fi făcute donaţii.

O altă persoană rănită grav în incendiul din clubul Colectiv – Cristian Matei – a fost transferat, pe 6 noiembrie, de la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală la Spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel. Tot în Israel, la Spitalul Hadassah Medical Center din Ierusalim, a fost transferată, pe 4 noiembrie, şi Teodora Maftei, care a fost la rândul său rănită grav în incendiul din clubul Colectiv. Tânăra a murit însă în 9 noiembrie.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 13 zile de la tragedie au decedat alte 27 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, la 54.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 37 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă opt au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.

MEDIAFAX

1 COMENTARIU

  1. […] Fotograful buzoian Cătălin Ilniţchi rănit grav în incendiul din clubul Colectiv şi transferat duminică la Spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel răspunde la tratament, el respirând singur, însă medicii îl ţin în continuare sedat pentru a suporta mai uşor durerile. Potrivit apropiaţilor tânărului, acesta răspunde la tratamentul pe care îl primeşte în Spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel, el reuşind să respire singur, transmite corespondentul MEDIAFAX. Conform acestora, medicii au luat în calcul sedarea mai uşoară a lui Cătălin Ilniţchi, însă din motive de siguranţă îl ţin în continuare intubat, pentru a suporta mai uşor durerile. Fotograful Cătălin Mircea Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.