Dorin BADULESCU
Liberalii au boicotat vineri ședința extraordinară a Consiliului Județean în care s-a ales președintele instituției, după demisia de la jumătatea săptămânii trecute a lui Cristi Bîgiu. Potrivit liderului de grup al liberalilor buzoieni, Dorin Bădulescu, lipsa liberalilor din adunarea Consiliului Județean a fost un protest față de graba cu care s-ar fi convocat ședința extraordinară pentru alegerea viitorului șef, grabă inexplicabilă, în opinia lui Bădulescu.
,Nu vom participa la ședință din mai multe motive și nu vom face niciun gest care să legitimeze o clasă politică învechită și care încearcă acum, în al 12 –lea ceas, să se agațe de putere la nivel județean. Acum, când societatea românească trece prin momente grele, găsesc că nu este de cuviință să ne preocupăm cu prioritate de alegerea unui nou președinte al Consiliului Județean. Este un fel de,,țara arde și babele se piaptănă,. Aș dori sa vad cum este justificată această măsură in condițiile în care, nu cu mult timp în urmă a fost supusă la vot o demisie a unui vicepreședinte, iar acum avem o alta procedură. Mai mult decât atât, pentru alegerea altui vicepreședinte a fost nevoie de trei luni, acum, în doua zile avem alegeri pentru președinte, ceea ce nu este normal cu atât mai mult cu cât nu este justificată in niciun mod urgența și convocarea ședinței extraordinare nu respecta cerințele legale. In realitate, după cum s-ar prefigura viitoarea componența a Consiliului Județean daca efectele OUG 55/2014 (după aprobarea amendamentelor in Comisia Juridică a Senatului n.r.) ar fi pierderea mandatelor migratorilor politici (consilieri n.r.) șansele PSD de a fi ales un președinte din rândurile acestui partid s-ar diminua drastic,, a declarat copreședintele PNL Buzău, Dorin Bădulescu.
Vineri, Petre Emanoil Neagu a fost ales președinte al Consiliului Județean, cu 22 de voturi din 22 de consilieri prezenți. Liberalii au lipsit în masă de la ședința miniparlamentului județean.

2 COMENTARII

  1. […] Liberalii au boicotat vineri ședința extraordinară a Consiliului Județean în care s-a ales președintele instituției, după demisia de la jumătatea săptămânii trecute a lui Cristi Bîgiu. Potrivit liderului de grup al liberalilor buzoieni, Dorin Bădulescu, lipsa liberalilor din adunarea Consiliului Județean a fost un protest față de graba cu care s-ar fi convocat ședința extraordinară pentru alegerea viitorului șef, grabă inexplicabilă, în opinia lui Bădulescu. ,Nu vom participa la ședință din mai multe motive și nu vom face niciun gest care să legitimeze o clasă politică învechită și care încearcă acum, în al 12 –lea ceas, să se agațe …mai multe stiri […]

  2. […] Liberalii au boicotat vineri ședința extraordinară a Consiliului Județean în care s-a ales președintele instituției, după demisia de la jumătatea săptămânii trecute a lui Cristi Bîgiu. Potrivit liderului de grup al liberalilor buzoieni, Dorin Bădulescu, lipsa liberalilor din adunarea Consiliului Județean a fost un protest față de graba cu care s-ar fi convocat ședința extraordinară pentru alegerea viitorului șef, grabă inexplicabilă, în opinia lui Bădulescu. ,Nu vom participa la ședință din mai multe motive și nu vom face niciun gest care să legitimeze o clasă politică învechită și care încearcă acum, în al 12 –lea ceas, să se agațe Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.