10 focare de infecție cu SARS-CoV-2 din care 6 în unități medicale iar 3 în unități de învățământ sunt active în județul Buzău potrit Direcției de Sănătate Publică.

Cel mai mare număr de pacienți infectați cu SARS-CoV2 se găseste în cadrul Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca unde sunt active nu mai putin de 4 focare la Ojascca și Săpoca cu 135 de cazuri confirmate, urmate de Secția de Neurologie a Spitalului Județean Buzău cu 26 de cazuri confirmate și Spitalul de Boli Cronice Smeeni cu 6 cazuri.

Pe lânga acestea, focare active mai sunt în Colegiul Național Mihai Eminescu-3 cazuri, Liceul cu Program Sportiv-4cazuri, Scoal Gimnazială nr 1 din Râmnicu Sărat cu 3 cazuri și Comisariatul Gărzii de Mediu cu 3 cazuri.

În toate cazurile DSP Buzău a dispus izolarea persoanelor confirmate Covid-19 în unitatea sanitară sau domiciliu, după caz; internarea cu prioritate a pacienților cu forme supraacute; testarea personalului medico-sanitar și pacienților; aplicarea procedurilor de curățenie și dezinfecție cu firmă specializată; intensificarea măsurilor de curățenie și dezinfecție cu respectarea măsurilor de prevenire SARS CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.