Hotelul Caraiman din Sinaia una dintre unitățile turistice cu tradiție din stațiunea de pe Valea Prahovei și-a redeschis oficial porțile pentru turiștii dornici să își petreacă aici sejururi de neuitat.

Redeschis în acest an după o renovare completă, hotelul situat în mijlocul stațiunii cu vedere la Parcul Central ”Dimitrie Ghica”, își va redeschide, odată cu sarbatorile de iarna, restaurantul propriu care va fi una dintre unitățile gastronomice de referință din zonă.

Aici vor activa pentru oaspeții hotelului dar și pentru cei care vor dori să deguste mâncăruri cu adevărat speciale doi cunoscuți chefi iar meniul se anunță a fi unul cu adevărat special care să satisfacă cele mai rafinate gusturi.

De asemenea, hotelul beneficiază de un centru SPA modern, cu dotări de ultima generatie, care este în curs de reamenajare și care va fi redeschis în următoarea perioadă.

Hotelul pune la dispoziție 61 camere si 10 apartamente complet renovate și utilate în care principala grijă a fost confortul oferit oaspeților.

Hotelul Caraiman, parte a companiei PALACE S.A., vine totodata si cu oferte de sarbatori de nerefuzat. Toate detaliile pot fi vizualizate accesand site-ul www.hotel-caraiman.ro.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.