Circa 1200 de persoane participă la această oră la petrecerea de nuntă a deputatului PSD, Adrian Mocanu și a soției sale, Roberta.

Printre invitați se numără social democratul Marian Vanghelie care a aterizat pe stadionul de atletism cu un elicopter, dar și politicieni locali, șefi de deconcentrate, oameni de afaceri, medici, în total circa 1200 de nuntași.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la Catedrala Arhiepiscopală din Buzău iar slujba a fost oficiată de un sobor de 8 preoți. În timpul slujbei, Robertei i s-a făcut rău și a avut nevoie de un pahar cu apă și de un scaun pe care să se odihnească preț de câteva minute.

La slujba de la biserică a participat și fostul președinte al PSD, Mircea Geoană alături de soția sa, Mihalea, social democratul declarând că se simte la fel de emoționat ca atunci când el a făcut acest pas.

Geoană nu a mai venit însă și la petrecerea de la patinoar, absenți fiind și Victor Ponta, Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea, cei care erau dați ca siguri participanți la eveniment.

Dacă de la centru, politicienii s-au răzgândit și nu au mai venit la nunta celui mai tânăr deputat din Parlamentul României, politicienii buzoieni s-au mobilizat și au venit să-i fie alături lui Adrian Mocanu. Printre nuntași se află liberalul Cristi Bîgiu, dar și colega sa de la București cu legături în județul Buzău, Norica Nicolai, Marian Ghivechiu, Carmen Moldovan, Titi Holban, alături de primarul de la Râmnicu Sărat, Viorel Holban și de alți primari din județ.

Petrecerea a fost deschisă pe ritmurile lui Ovidiu Komornic, pe scena de la patinoar urmând să mai urce numeroși artiști de renume între care Horia Brenciu și Paula Seling.

Mâine, observatorulbuzoian.ro revine cu detalii despre ceea ce s-a numit „nunta secolului, la Buzău dar și cu o galerie foto inedită de la evenimentul din această noapte.

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.