Controversată și mult discutată, ”nunta secolului” de la Buzău, așa cum a fost intitulată cununia deputatului PSD, Adrian Mocanu cu tânăra Roberta Doloiu, a fost o ocazie de relaxare și bună dispoziție pentru cei circa 1200 de invitați.
Nuntașii au dansat până în zori pe ritmuri de toate felurile, au servit bucate tradiționale dar și delicatese atent pregătite de maestrul Antonio Pasarelli, s-au delectat cu un recital de excepție susținut de Horia Brenciu și s-au bucurat întreaga noapte alături de mirii vizibil emoționați, de nașii cuplului, familia Boșcodeală și de părinții celor doi tineri care și-au unit ieri destinele.
Printre invitați s-au numărat Marian Vanghelie, care a venit la nuntă cu un elicopter, liberalii Norica Nicolai, Cristi Bîgiu, Claudiu Săftoiu și iubita sa, social democrații Marian Ghiveciu, Carmen Moldovan, democrat liberalii Valeriu Alecu și Liviu Mocanu, primarul Rîmnicului, Viorel Holban, dar și aleși din județ, din toate partidele, șefi de deconcentrate, consilieri locali și județeni.
Meniul a fost unul tradițional, presărat însă și cu delicatese. Nuntașii au servit cocktail de creveți, rulade , icre de Manciuria, somon fume, dar și sărmăluțe si friptură cu castraveciori. La desert, un tort imens de 120 de kilograme și înalt de peste un metru și jumătate, a reușit să-i lase cu gura căscată pe nuntași.
Petrecerea a fost întreținută de Horia Brenciu, cel care a susținut un recital de excepție, un adevărat show, pe care nuntașii l-au gustat din plin, lista artiștilor care au cântat la nunta lui Adrian Mocanu fiind completată de Ovidiu Komornik, Matilda Pascal Cojocărița, Alexandru Jula, Veta Biriș, Paula Seling și Ovi, Aurel Tămaș, de Nicu Paleru și Emilia Ghinescu.
Nunta a ținut până spre dimineață, cei mai mulți dintre invitați alegând să rămână la eveniment până la dezlegatul miresei. Astăzi, urmează ciorba de potroace, după care, cel mai probabil, mirii se vor duce în luna de miere.
Ciprian STERIAN

Citiți și GALERIE FOTO: Paradă de rochii, coafuri și papioane, la nunta lui Adrian Mocanu. Vezi, aici, ținutele nuntașilor

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.