Nunta deputatului PSD, Adrian Mocanu și a Robertei, fiica omului de afaceri Gheorghe Doloiu, a fost un bun prilej pentru oaspeți de a-și etala ținutele din timp cumpărate ori confecționate la diverse case de modă, special, pentru cel mai mare eveniment monden al anului, la Buzău.
Doamnele au optat pentru rochii în culori dintre cele mai îndrăznețe, de la albastru metal până la portocaliu intens ori roz trandafiriu. Confecționate la diverse case de modă ori cumpărate din mall-urile din Capitală, rochiile doamnelor au fost cu precădere lungi, elegante și, în mare parte, de bun gust, accesorizate cu poșete și pantofi scumpi. Dacă la alte evenimente, negrul trena în vestimentațiile doamnelor, de această dată culoarea a făcut diferența.
Cât despre coafuri, evenimentul de ieri a fost pur și simplu o expoziție de cocuri, de tunsori la modă, de tot ceea ce este în trend, la acest moment.
Domnii invitați au fost în mare parte la papion și costum, doar mirele optând pentru un frac, marca Alexandru Ciucu în timp ce nașul Constantin Boșcodeală a îmbrăcat un elegant costum negru accesorizat adecvat.
Rochia miresei a purtat semnătura designerului Agnes Toma iar accesoriile au completat ținuta, considerată elegantă și apreciată de nuntași. Nașa cuplului, Felicia Boșcodeală, a avut o singură ținută, atât ziua cât și la petrecerea de la patinoar, o rochie gri cu dantelă și un bolero care a completat ținuta.

Citiţi şi GALERIE FOTO EXCLUSIV: Nunta deputatului Adrian Mocanu, sărită din schemă de greii din PSD. Vezi cum au petrecut nuntașii, azi noapte, la cel mai mare eveniment monden al anului de la Buzău

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.