Perchezitii-3

UPDATE: 7 persoane au fost ridicate de polițiști și aduse la audieri de la primele ore ale dimineții iar alte două persoane li s-ar putea alătura în cursul zilei. Indivizii sunt bănuiți de numeroase furturi, comise în special în mediul rural, în localităţi precum Costeşti, Merei, Râmnicelu şi Ziduri și au primit vizita polițiștilor în această dimineaţă când nu se luminase bine de ziuă. Hoţii obișnuia să fure tot ce le pica în mână butelii, electrocasnice, unelte agricoleși chiar material lemnos. Suspecții vizau în principal obiectele confecţionate din fier de care puteau scăpa ușor la centrele de valorificare. La acțiunea demarată în această dimineață încă dinainte de ivirea zorilor au luat parte nu mai puțin de 50 polițiști. Una dintre echipele de poliţişti care a efectuat o percheziţie la imobilul deţinut de un buzoian în vârstă de 46 de ani a găsit, ascunse în scorbura unei sălcii, un pistol calibru 9 mm şi 14 cartuşe.
Pistolul şi elementele de muniţie au fost ridicate, cercetările în acest caz fiind continuate de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase pentru stabilirea provenienţei armei şi muniţiei.


În această dimineață, polițiștii buzoieni derulează 16 percheziţii domiciliare la locuinţele a 11 persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din locuinţe, curţi şi anexe gospodăreşti.
Percheziţiile sunt efectuate de echipe formate din poliţişti din cadrul Poliţiilor Municipale Buzău şi Rm. Sărat şi Secţiilor de poliţie rurale Costeşti, Merei, Râmnicelu şi Ziduri, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale al I.P.J. Buzău.
Acţiunile se desfăşoară în baza autorizaţiilor emise de Judecătoriile Buzău şi Rm. Sărat.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.