Ductil Steel

 Divizia Metalurgică Est-Europeană Mechel anunță reluarea producției de sârmă și produse din sârmă la uzina Ductil Steel Buzău. „Producția sârmei și a produselor din sârmă se reia la întreprinderea buzoiană după o perioadă de oprire temporară, din 15 decembrie 2012. In perioada întreruperii activității au fost realizate toate lucrările necesare de întreținere a capacităților de producție, au fost centralizate comenzile”, se arată într-un comunicat remis marți de oficialii companiei din Rusia.

„In prezent uzina dispune de o cantitate de materie primă suficientă pentru a asigura producția continuă a sârmei și a produselor din sârmă în conformitate cu solicitările existente. Producția de laminate va fi reluată imediat după finalizarea reparațiilor programate la laminor”, se mai arată în comunicat.

Consiliul de Administrație al Mechel  întrunit în 21 septembrie a decis să ia mai multe măsuri de restructurare a grupului, pentru îmbunătățirea rezultatelor financiare, printre acestea figurând și scoaterea la vânzare a uzinelor siderurgice deținute în România, respectiv Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Buzău, Ductil Steel Oțelu Roșu, Mechel Târgoviște, Laminorul Brăila.

Potrivit cotidianului rus de afaceri Kommersant, grupul rus dorește să obțină 150 milioane de dolari pe combinatele din România.

Mechel este una dintre cele mai mari companii din Rusia. Afacerile companiei includ patru segmente: minerit, siderurgie, feroaliaje și energie electrica. „Mechel” asociază producători de cărbune, concentrat de minereu, nichel, oțel, produse laminate, armaturi metalice, energie electrică și termica. Produsele companiei Mechel se comercializează pe piața internă și piața externă.

În România grupul Mechel este prezent prin 6 întreprinderi metalurgice: Mechel Târgoviște, Mechel Reparații, Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Buzău, Ductil Steel Oțelu Roșu, Laminorul Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.