Veste excelentă pentru bugetari. Guvernul a decis în ședința de joi ca 2 iunie să fie declarată ca zi liberă pentru angajaţii din sectorul public. Bugetarii vor recupera ziua nelucrată în 2 iunie pe 10 iunie sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 16 iunie.
Astfel, zilele nelucrătoare vor fi joi, 1 iunie, vineri, 2 iunie, sâmbătă şi duminică, precum şi luni 5 iunie. Bugetarii vor avea cinci zile libere.
Nu se acordă zi liberă în 2 iunie pentru locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă din cauza caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii.
”2 iunie 2017 nu este considerată zi nelucrătoare pentru locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii, magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 2 iunie 2017”, se arată în Hotărârea Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.