3 zile Buzăul a fost capitala europeană a tenisului de masă. Aici s-au întrecut timp de aproape 10 ore pe zi primii zece sportivi din Europa la categoriile juniori și cadeți. Din această confruntare România s-a ales cu două medalii de aur la cadeți masculin și feminin prin Cristian Pletea și Andreea Dragoman, dar a pierdut podiumul la junior feminin unde își punea mari speranțe în Adina Diaconu.
„Am avut un start de sezon foarte bun la Openul din Cehia. Am câștigat argintul și apoi aurul la juniori in Franța, am fost a doua în Polonia și în Croația,iar în Croația am câștigat medalii atât la juniori cât și la cadeți înainte de a obține aurul în Serbia. De data asta a fost mult mai greu pentru mine. Anul trecut în Franța am fost mult mai relaxată pentru că așteptările nu erau așa de mari. Acum eram favorită, a fost o mare presiune mai ales după ce Tayalakova s-a retras. Trebuia să câștig acest turneu”, a spus Andreea Dragoman.
La cadeți masculin, medalia de aur a revenit lui Cristian Pletea un puști de numai 15 ani care a pierdut un singur meci, pe ultimul, în fața francezului Irvin Bertrand, care s-a clasat al doilea. Pletea și-a învins 8 din cei 9 adversari și chiar dacă s-a împiedicat la ultimul meci nu a mai putut rata aurul.
„Nu am vrut să se termine în acest fel această competiție. Am vrut să îl bat pe Bertrand. Ne așteaptă multe meciuri unul împotriva celuilalt și nu vreau să îi dau nici o speranță, nici un avantaj. Înainte de începerea competiției de la Buzău am conștientizat cât de periculos este și m-am pregătit special pentru meciurile împotriva francezilor și împotriva lui Rareș ȘIPOȘ, ei fiind principalii mei adversari „, a spus Pletea care a mărturisit că anul 2015 a fost cel mai bun din cariera sa.

2 COMENTARII

  1. […] Timp de 3 zile Buzăul a fost capitala europeană a tenisului de masă. Aici s-au întrecut timp de aproape 10 ore pe zi primii zece sportivi din Europa la categoriile juniori și cadeți. Din această confruntare România s-a ales cu două medalii de aur la cadeți masculin și feminin prin Cristian Pletea și Andreea Dragoman dar a pierdut podiumul la junior feminin unde își punea mari speranțe în Adina Diaconu. „Am avut un start de sezon foarte bun la Openul din Cehia. Am câștigat argintul și apoi aurul la juniori in Franța, am fost a doua în Polonia și Sursă știre […]

  2. […] 3 zile Buzăul a fost capitala europeană a tenisului de masă. Aici s-au întrecut timp de aproape 10 ore pe zi primii zece sportivi din Europa la categoriile juniori și cadeți. Din această confruntare România s-a ales cu două medalii de aur la cadeți masculin și feminin prin Cristian Pletea și Andreea Dragoman, dar a pierdut podiumul la junior feminin unde își punea mari speranțe în Adina Diaconu. „Am avut un start de sezon foarte bun la Openul din Cehia. Am câștigat argintul și apoi aurul la juniori in Franța, am fost a doua în Polonia și în …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.