Iuga, Galanton, Paraschivescu
Doru IUGA, Oana GALANTON, Florin PARASCHIVESCU

Magistrații buzoieni au stabilit sâmbătă seara ca directorul publicației „Atac de Buzău” Florin Paraschivescu și redactorul Doru Iuga să fie plasați în arest la domiciliu în timp ce Oana Galanton, soția lui Paraschivescu va fi cercetată sub control judiciar.
Cei trei reprezentanți ai redacției „Atac de Buzău” acuzați de șantaj au fost aduși în cătușe la Judecătoria Buzău unde Florin Paraschivescu și Doru Iuga au fost prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă, respectiv de punere sub control judiciar în ceea ce o privește pe Oana Galanton.
După câteva ore de deliberări judecătorul de serviciu a hotărât ca cei doi bărbați să fie plasați în arest la domiciliu în timp ce Oana Galanton va fi cercetată sub control judiciar.
Cei trei au fost reținuți vineri pentru șantaj după ce fostul deputat Marian Ghiveciu dar și primarii din localitățile Poșta Câlnău, Vernești, Berca au depus plângeri după ce ar fi fost șantajați cu publicarea unor materiale defăimătoare în săptămânalul „Atac de Buzău”.

1 COMENTARIU

  1. […] Magistrații buzoieni au stabilit sâmbătă seara ca directorul publicației „Atac de Buzău” Florin Paraschivescu și redactorul Doru Iuga să fie plasați în arest la domiciliu în timp ce Oana Galanton, soția va fi cercetată sub control judiciar. Cei trei reprezentanți ai redacției „Atac de Buzău” acuzați de șantaj au fost aduși în cătușe la Judecătoria Buzău unde Florin Paraschivescu și Doru Iuga au fost prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă, respectiv de punere sub control judiciar în cee ace o privește pe Oana Galanton. După câteva ore de deliberări judecătorul de serviciu a hotărât ca cei doi bărbați să fie plasați Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.