Cezar Preda George Scutaru siRaulFlorescu
Liderii ACL au anunțat duminică într-o conferință de presă că au depus două plângeri penale la Poliție și Parchet și așteaptă soluționarea cauzelor.
Potrivit reprezentanților alianței, una dintre plângeri se referă la faptul că sunt probleme, la Blăjani și la Bălăceanu, privind solicitările de urnă mobilă, în opinia reclamanților numărul persoanelor netransportabile nefiind cel real.
”N- am nici o speranță că va fi un lucru corect și bun. Am văzut preocuparea lor de a face cum nu trebuie dis de dimineață. Noi am fost informați aseară de reprezentantul nostru de la Blăjani că domnul primar a pus pe cineva să completeze 67 de cereri în care să ceară urna mobilă la tot felul de bolnavi netransportabili inventați. Nu cred că primarul are ceva minte și nici cel care a completat cu mânuța lui cele 67 de cereri. Dar și președintele secției de votare și BEJ și Poliția ar putea să facă ceva. Am făcut plângere la Procuratură și Poliție. La ce să ne așteptăm, nu știu. Am și vorbit cu domnul Florescu că prima persoană care va fi anchetată va fi el, că nu îi poate deranja pe domnii de la PSD că au treabă, au probleme mari ei”, a spus Cezar Preda.
La rândul său, deputatul PNL, George Scutaru a declarat că ACL a făcut plângere penală la Parchet și la Procuratură pentru probleme semnalate la Calvini, unde apropiați ai primarului ar aduce cu mașina oameni la vot și ar împărți bani alegătorilor.
”Sesizăm IPJ și Parchetul despre un aspect de pe teritoriul comunei Calvini. Oamenii noștri ne-au că un Opel Astra condus de un apropiat al primarului care ar aduce cu mașina oamenii la vot dar și că în timpul acestor drumuri către secția de votare s-ar acorda, se pare, anumite sume de bani. S-au depus aceste plângeri la Parchet, așteptăm din partea instituțiilor o reacție pe aceste subiecte”, a declarat George Scutaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.