20 de poliţişti buzoieni au  protestat, astăzi, la mitingul din Capitală. Oamenii legii au plecat încă din zorii zilei spre Bucureşti cu un autobuz pentru a lua parte la acţiunea organizată de sindicatul din care și ei fac parte. Angajatii IPJ Buzău care s-au deplasat la mitingul din Piața Constituției au fost în timpul lor liber și nu au fost  îmbrăcați în uniformele de serviciu.
”Am plecat la București cu steaguri, pancarte și fluiere, douăzeci de polițiști și mergem cu gândul că acțiunea noastră va determina deputații să nu aprobe această lege privind disponibilizarile din Poliție”, a declarat, astăzi,  liderul de sindicat al polițiștilor buzoieni, Gabriel Dragomir.
În cazul în care acțiunea lor nu va fi luată în seamă iar proiectul privind disponibilizările din MAI va trece de Camera Deputaților, polițiștii buzoieni vor apela la justiție pentru a li se face dreptate.
”O să participăm la acele comisii care se vor face pentru a vedea ce oameni vor fi disponibilizați dar nu vom semna nici un document. Vom ataca în instanță aceste decizii pentru că nu considerăm că sunt constituționale. Odată ce un om a fost sancționat, nu poți să îl mai sancționezi încă o dată”, e de părere agentul șef principal, Gabriel Dragomir de la IPJ Buzău.
Sindicaliștii susțin că la Buzău circa 20-30 de angajați ar putea rămâne fără un loc de muncă, dacă deputații își vor da votul pentru disponibilizările din M.A.I.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.