Cea mai mare sumă din contractul de finanțare, semnat recent la Buzău de ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului și Primăria Buzău, aproape 8,5 milioane de euro, va lua calea mult promiselor asfaltări.

Conform proiectului, un număr de 19 străzi,  în lungime totală de 9500 de metri, vor fi asfaltate complet, în urma lucrărilor urmând sa fie realizați aproximativ 77.000 de metri pătrați de stradă și 35.000 de metri pătrați de trotuare.

Vezi străzile care vor intra în programul de asfaltare:

Printre străzile ce urmează a fi asfaltate cu bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului și de la Uniunea Europeană se numără și Cuza Vodă unde, pe lângă covorul asfaltic, vor fi realizate și lucrări de amenajare urbanistică în urma cărora centrul istoric al Buzăului va căpăta o altă înfățișare.

Pe lângă asfaltare, se vor reabilita și 26 de stații de transport în comun, lucrări ce vor consta în betonarea și amplasarea de adăposturi în zonele de staționare a mijloacelor de transport în comun deja existente.

Vezi care vor fi stațiile de autobuz modernizate:


Ciprian STERIAN

 

1 COMENTARIU

  1. Pe strazile laturalnice presupun ca nu se asfalteaza…..sa vedetzi ce cratere,catacombe exista acolo!infrastructura e 0 in Buzau, locurile de parcare sunt inexistente insa se construiesc malluri!pff jenant

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.