Le-au fost date asigurări că nu vor fi concediați, însă până la urmă au primit o veste șoc. 25 de angajați din cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Buzău au primit, astăzi, preaviz, urmând să fie disponibilizați, în termenul impus de lege. Potrivit directorului DGFP Buzău, Liviu Ilie, finanțiștii care vor rămâne fără locuri de muncă sunt atât de la administrația centrală, din orașul Buzău, cât și din județ.

Vestea că vor fi disponibilizări la Fiscul buzoian a venit ca un trăznet asupra angajaților, cu atât mai mult, cu cât inițial, conducerea instituției a dat asigurări că nu vor fi oameni dați afară ci doar administrații ineficiente comasate cu oameni redistribuiți în sistem.

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

  1. Ilie este un las, care minte azi pentru a-i fi bine maine, care transmite „mesaje” buticarilor prin amendarea lor abuziva si repetata de catre amaratii de inspectori. Isi face de rahat angajatii ridicandu-i in picioare pe la sedinte ori ii critica fata de agentii economici care vin la el in birou ca sa se planga de „raidurile” dispuse tot de catre… Ilie. Nu vrea decat sa iasa in fata si ce este mai rau e faptul ca mai are putin si neamul i se va pui cu un nepot, al carui singur merit va fi, probabil, acela ca este… nepot. Ne-au distrus jigodiile astea incompetente. Profita de faptul ca nu mai ai unde sa pleci sa lucrezi si isi bat joc pur si simplu. Mai nou au fost chemati TOTI angajatii sambata si duminica la serviciu doar asa, la misto, desi circulara spunea clar ca vor lucra cei direct implicati in restructurarea administratiilor, evident, fara plata, fara ore suplimentare… Pe scurt, Ilie ne f..e cum vrea mustata lui. Raporteaza sume fabuloase dar fanteziste la centru, dispune actiuni ilegale care transced atributiile Fiscului, traseaza linii intre agentii economici „seriosi” si care nu trebuiesc deranjati si cei „rai”. Detalii de dat sunt multe si documentate, lipseste interesul si vointa, in general, a voastra (a presei).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.