Veste şoc pentru Gloria Buzău dar și pentru simpatizanții formației din Crâng. Clubul buzoian va începe noul sezon în Liga a III-a, după ce a nu a primit licența în vederea participării în eșalonul second.

Gloria Buzău a ajuns în această situație, să retrogradeze în liga a III, din cauza problemelor financiare, a datoriilor acumulate către salariați și jucători.

Oficialii formației din Crâng au atacat decizia Comisiei de Licențiere, însă nu i s-a dat dreptate nici la apel, hotărârea fiind definitivă şi executorie. Mai există totuși o cale de atac la Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne, însă conducerea Gloriei spune că e aproape imposibil să se mai schimbe ceva

”Am făcut toate eforturile, să luăm licenţa, însă criteriul financiar trebuie să fie respectat. Pentru că am avut bani să achităm datoriile către jucători şi angajaţi, ni s-a refuzat acordarea licenţei. Mai există o cale de atac la TAS, însă degeaba. Nu avem ce să contestăm pentru că nu dispunem de bani pentru a plăti datoriile”, a eclarat preşedintele clubului Gloria Buzău, Dan Tulpan.

Potrivit oficialilor formației, datoriile echipei din Crâng datează de ceva vreme și se ridică la circa 50 000 de euro.

 

Cristina DINULESCU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.