001

28 de fotografi de toate vârstele s-au înscris în cursa pentru câștigarea marelui premiu de 5.000 de lei acordat de Consiliul Județean Buzău prin Centrul Județean de Cultură și Artă. Organizatorii se întrunesc, luni, pentru a valida înscrierile și pentru a stabili prima destinație unde vor descinde cei 28 de fotografi la finalul acestei săptămâni. Cei înscriși în lupta pentru câștigarea marelui premiu sunt  Raluca Trufin, Dănuț Tudor, Maria Mânzală, Liviu Stoica, Florin Năstăsache, Laurențiu Mitu, Mihai Mâncu, Leonard Moise, Ioan Gheorghioiu, Marius Temocico, Cornel Nișcoveanu, Marian Mihai, Iulia Burada, Laurențiu Odică, Gabriel Iftimie, Răzvan Pauleț, Claudia Tudose, Mitel Robescu, Ștefan Poncea, Daniela Tarău, Nicoleta Anghel, Păun Voinea, Daniel Sfetcu, Cătălin Voinea, Ion Tăbăcaru, Viorel Dima, Liviu Stanciu, Laurențiu Pascu.
„Concursul „Buzăul în imaginio”se va desfășura până pe data de 30 iunie 2014. Centrul Județean de Cultură și Artă va pune la dispoziția celor ce se vor înscrie mijloacele de transport necesare pentru a asigura accesul la obiectivele pe care le vom stabili împreună. Deplasările se vor face în week-end iar fotografiile realizate vor fi subiectul unor expoziții lunare dar și la final de concurs ”, a declarat, la lansarea concursului, directorul Centrului de Cultură și Artă Buzău, Adrian Petre.
La concursul de fotografie „Buzăul în imagini” poate participa orice fotograf, indiferent de nivelul de pregătire și tehnica folosită. Înscrierile s-au făcut până pe data de 10 noiembrie 2013 la sediul Centrului Județean de Cultură și Artă din Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 48 prin depunerea fișei de înscriere completată cu datele fotografului.
Concursul organizat de Consiliul Județean prin Centrul Județean de Cultură și Artă va avea câte trei premii lunare a câte 250, 150 si 100 de lei iar la final organizatorii vor acorda trei premii și două mențiuni după cum urmează:
Premiul I-5.000 lei
Premiul II-3.000 lei
Premiul III-2.000 lei
2 mențiuni a câte 1.000 lei
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.