Constantin Tacea1 Peste 16.000 de apartamente vor primi, în această iarnă, căldură de la Regia Autonomă Municipală. Numărul de apartamente care au solicitat debranșarea de la serviciile regiei a fost în această vară de 260 iar debranșarea nu se mai poate face decât până la finele acestei săptămâni. Pe de altă parte, RAM Buzău a primit în timpul verii numeroase cereri de rebranșare iar în mare parte este vorba despre persoane juridice care consumă cantități mari de energie termică.
„Avem până acum 20 de apartamente rebranșate la sistemul centralizat de încălzire, 10 case pe strada Cuza Vodă și alte câteva în cartierul Mihai Viteazu care au solicitat rebranșarea. Pe lângă aceștia am rebranșat clădirea Bazarului, Seminarul Teologic, clădirea Muzeului Județean, Teatrul „George Ciprian”, Hotel Corso și alte câteva persoane juridice de pe strada Cuza Vodă. Per total, apreciez că, energia termică consumată de către noii veniți va fi mai mare decât cea pe care ar fi consumat-o cei care s-au debranșat de la serviciile regiei”, a declarat directorul Regiei Autonome Municipale, Constantin Tacea.
Regia Autonomă Municipală intenționează ca și în acest an să păstreze prețul de 185 de lei pentru o gigacalorie livrată populației, cu ajutorul subvenției acordate de municipalitate.
„Se intenționează ca și în sezonul rece ce va veni prețul gigacaloriei să rămână neschimbat. Vom vedea dacă acest lucru va fi posibil până la finalul sezonului, dar ceea ce este cert și stabilit prin hotărâre de Consiliu Local este ca populația să plătească 185 de lei pe gigacalorie până la final de an”, a precizat directorul RAM, Constantin Tacea.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.