Accident Caldarasti-1
imagine de arhivă

UPDATE: Polițiștii au reușit identificarea celor trei victime ale tragediei de la Oreavu. Astfel, șoferul autotrenului este un bucureștean de 61 de ani. Acesta a fost rănit, fiind transportat la spitalul din Rîmnicu Sărat. În același accident au mutir trei persoane: șoferul autoturismului Citroen, un bucureștean de 47 de ani și un pasager de 30 de ani din Ilfov, dar și un rîmnicean de 33 de ani, șoferul dubiței. Identificarea celor trei victime a decurs anevoios întrucât toate cele trei persoane au fost carbonizate.

UPDATE: Din primele informații furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu, se pare că un autotren care se deplasa dinspre Buzău către Râmnicu Sărat a intrat in coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus, în accident fiind implicată și o autoutilitară care circula în spatele autoturismului. În urma accidentului, cele trei mașini au luat foc iar trei persoane au decedat, două victime fiind din autoturism iar una din autoutilitară în timp ce șoferul autotrenului a fost rănit.
Autotrenul implicat în accident are număr de București iar autoutilira marca VW este înmatriculată în Buzău, în accident fiind implicată și o mașină Citroen.
Traficul pe DN 2 E 85 la Oreavu este blocat la ora transmiterii acestei știri, un nor gros de fum propagându-se în zonă. Circulația este însă permisă pe câmp, susțin reprezentanții IPJ Buzău.
Conform lui CRucianu, urmare a accidentului au fost instituite puncte de informare și îndrumare a șoferilor pe raza localităților Poșta Câlnău și Oreavu iar politiștii îndrumă autovehiculele pe drumul judetean 203 Ziduri, Bălăceanu apoi pe DJ 220 Cochirleanca, Boboc, Poșta Câlnău și invers pentru cei care circulă din sens opus.

Groaznic eveniment rutier produs vineri pe DN 2 E 85 la Oreavu. Din primele date, trei autovehicule au ars: un Citroen, un TIR și o dubiță VW. Potrivit primelor date, trei persoane ar fi decedate, una din dubiță și două din Citroen. De asemenea, șoferul TIR-ului este rănit.Totul s-ar fi întâmplat, din primele estimări, în urma unui accident rutier.
Circulația pe DN 2 E 85 la Oreavu este blocată vineri după amiază, traficul desfășurându-se extrem de greu pe câmp. Polițișii sunt la fața locului și încearcă să afle cauzele nenorocirii.
REVENIM CU DETALII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.