pliante masini politie

Mare sărbătoare creştină pe 15 august când  ortodocşii marchează Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta  Maria Mare. Pentru că această zi e un bun prilej pentru petrecere iar distracţia buzoienilor să nu fie umbrită de incidente neplăcute,  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a luat o serie de măsuri.

 

Astfel, aproximativ 300 de poliţişti vor acţiona zilnic în perioada 15 – 18 august atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în localităţile unde se vor desfăşura manifestări religioase, culturale şi artistice.

Din echipele angrenate în misiuni fac parte poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, acţiuni speciale, arme, explozivi şi substanţe periculoase.

În această perioadă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău va asigura, alături de partenerii cu atribuţii în domeniu, măsurile de ordine la manifestările publice de amploare ce au loc pe raza judeţului.

Pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri vor acţiona pe principalele tronsoane de drumuri naţionale şi europene, o atenţie deosebită fiind acordată şi arterelor ce converg către locurile de agrement.

De asemenea, poliţiştii vor utiliza echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, urmărind în special combaterea excesului de viteză.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.