Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău
Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău

Patru persoane s-au înscris în cursa pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean Buzău, concurs care va avea loc la finele lunii, la sediul Ministerului Educației.
Cei patru care s-au înscris în vederea susținerii examenului sunt actualul șef al IȘJ Buzău, Geta Burducea, învățătoarea de la Cislău, IOnela Voicu, profesorul de la Agricol Dumitru Săndulache și Radu Ispirescu, profesor la o școală specială din Buzău.
Concursul se va susține în perioada 23-25 noiembrie.
La Buzău, e un întreg scandal creat în jurul fotoliului de general al IȘJ Buzău. Asta după ce la cele două concursuri organizate de minister, nici unul dintre candidați nu a reușit să promoveze. Mai mult, învățătoarea Ionela Voicu de la Cislău spune că s-a făcut o nedreptate întrucât de fiecare dată ea ar fi obținut rezultate mai bune, astfel că ea merita să se afle în fruntea IȘJ. În acest sens, ea a deschis și o acțiune în instanță.
Pe de altă parte, Geta Burducea susține că experiența în fruntea Inspectoratului este mai importantă decât sutimile în plus obținute la concurs de contracandidați.

2 COMENTARII

  1. […] Patru persoane s-au înscris în cursa pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean Buzău, concurs care va avea loc la finele lunii, la sediul Ministerului Educației. Cei patru care s-au înscris în vederea susținerii examenului sunt actualul șef al IȘJ Buzău, Geta Burducea, învățătoarea de la Cislău, IOnela Voicu, profesorul de la Agricol Dumitru Săndulache și Radu Ispirescu, profesor la o școală specială din Buzău. Concursul se va susține în perioada 23-25 noiembrie. La Buzău, e un întreg scandal creat în jurul fotoliului de general al IȘJ Buzău. Asta după ce la cele două concursuri organizate de minister, nici unul Sursă știre […]

  2. […] Patru persoane s-au înscris în cursa pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean Buzău, concurs care va avea loc la finele lunii, la sediul Ministerului Educației. Cei patru care s-au înscris în vederea susținerii examenului sunt actualul șef al IȘJ Buzău, Geta Burducea, învățătoarea de la Cislău, IOnela Voicu, profesorul de la Agricol Dumitru Săndulache și Radu Ispirescu, profesor la o școală specială din Buzău. Concursul se va susține în perioada 23-25 noiembrie. La Buzău, e un întreg scandal creat în jurul fotoliului de general al IȘJ Buzău. Asta după ce la cele două concursuri organizate de minister, nici unul …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.