groapa
Tragedie la Glodeanu Sărat, în satul Ileana. Un tânăr de 20 de a murit după ce a căzut într-un șanț nesemnalizat, efectuat de o firmă din Buzău care avea în zonă lucrări la rețeaua de alimentare cu apă.
Din primele informații, tragedia s-a produs duminică seară, undeva în jurul orei 19.00. Se pare că tânărul mersese la un magazin din sat și se îndrepta spre un altul. La momentul în care s-ar fi produs tragedia, se pare că tânărul ar fi vorbit la telefon cu un prieten. Potrivit unor surse, interlocutorul celui care a murit ulterior ar fi auzit un vaiet la un moment dat, după care convorbirea s-ar fi întrerupt. Persoana respectivă nu s-ar fi sesizat și alarmat însă, ar toate aceste detalii vor fi stabilite clar de anchetatori.
Tânărul de 20 de ani a fost găsit luni mort, luni dimineață, în șanțul respectiv care măsoară circa un metru. Cadavrul a fost descoperit de localnici. La fața locului sunt polițiști, procurori dar și inspectori de la ITM, care fac verificări la firma ce execută lucrări în satul Ileana.
Potrivit unor surse, tânărul ar fi încercat să sară, probabil, peste șanțul de la un branșament, șanț care la un moment dat ar fi fost semnalizat, însă nu și în seara tragediei. Sursa menționată precizează, citând martori din zonă, că șanțul ar fi fost semnalizat cu o bandă avertizoare reflectorizantă, însă aceasta ar fi fost furată.
Nu se știe încă dacă tânărul a murit pe loc după ce a căzut în groapă ori el a fost rănit și a agonizat ore în șir, până ce și-a dat sufletul. Medicii legiști vor stabili aceste aspecte, în urma necropsiei.

2 COMENTARII

  1. […] Tragedie la Glodeanu Sărat, în satul Ileana. Un tânăr de 22 de a murit după ce a căzut într-un șanț nesemnalizat, efectuat de o firmă din Buzău care avea în zonă lucrări la rețeaua de alimentare cu apă. Din primele informații, tragedia s-a produs duminică seară, undeva în jurul orei 19.00. Se pare că tânărul mersese la un magazin din sat și se îndrepta spre un altul. La momentul în care s-ar fi produs tragedia, se pare că tânărul ar fi vorbit la telefon cu un prieten. Potrivit unor surse, interlocutorul celui care a murit ulterior ar fi auzit un Sursă știre […]

  2. […] Tragedie la Glodeanu Sărat, în satul Ileana. Un tânăr de 22 de a murit după ce a căzut într-un șanț nesemnalizat, efectuat de o firmă din Buzău care avea în zonă lucrări la rețeaua de alimentare cu apă. Din primele informații, tragedia s-a produs duminică seară, undeva în jurul orei 19.00. Se pare că tânărul mersese la un magazin din sat și se îndrepta spre un altul. La momentul în care s-ar fi produs tragedia, se pare că tânărul ar fi vorbit la telefon cu un prieten. Potrivit unor surse, interlocutorul celui care a murit ulterior ar fi auzit un …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.