Ionut-Popescu
O victimă a incendiului din clubul bucureștean Colectiv va fi înmormântată la Râmnicu Sărat. Este vorba despre Ionuț Popescu, de 32 de ani, a cărui familie locuiește în Focșani, însă tatăl este originar din Râmnic.
Ionuț Popescu era fiul fostului director al societății de termoficare din Focșani, Valter Popescu, și al medicului Anișoara Popescu. Vinerea trecută, el se afla alături de iubita lui, Monica Tănăsoiu, în ”Clubul Morții”. Amândoi au fost uciși de rând de incendiul devastator. Ionuț, rănit în Colectiv și internat apoi la Spitalul de Arși din București, dădea semne că își revine, însă sâmbătă trupul firav și măcinat de răni, i-a cedat. A murit pe masa de operație, în timp ce medicii îi făceau operație de transplant de piele.

Ionuț Popescu va fi înmormântat marți, în cripta familiei din cimitirul din Râmnicu Sărat, tatăl său fiind originar de aici. După ce familia va ridica trupul neînsuflețit de la morgă, îl va depune la capela unei biserici din Bucureşti, pentru ca prietenii și cunoscuții să-și poată lua rămas bun de la el, apoi va fi adus la Râmnicu Sărat.
„Nu am reuşit să-l luăm astăzi (duminică – n.r.) de la INML deoarece trebuie să stea 24 de ore. Procurorii şi poliţiştii nu ne dau voie să-l luam deoarece este o anchetă în desfăşurare, este un caz foarte grav. Mâine dimineaţă (luni – n.r.) îl vom lua, urmând ca sicriul să fie depus în Biserica Sfântul Silvestru de pe strada Silvestru din Bucureşti, unde a slujit părintele Galeriu. Va rămâne acolo până marţi dimineaţă, când vom pleca spre Râmnicu Sărat. Va fi depus în biserica Adormirea Maicii Domnului, de pe strada Brâncoveanu. Sperăm să ajungem acolo în jurul orei 11.00. Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei ne ajută, se ocupă de toate prin firma lor de pompe funebre. Toţi cei care vor să-l vadă pentru ultima dată pot veni la Râmnicu Sărat, urmând să fie înmormântat în cimitirul din localitate“ a declarat pentru Monitorul de Vrancea, Valter Popescu, tatăl lui Ionuț.
Între timp, numărul morților din Colectiv a ajuns la 45.

2 COMENTARII

  1. […] O victimă a incendiului din clubul bucureștean Colectiv va fi înmormântată la Râmnicu Sărat. Este vorba despre Ionuț Popescu, de 32 de ani, a cărui familie locuiește în Focșani, însă tatăl este originar din Râmnic. Ionuț Popescu era fiul fostului director al societății de termoficare din Focșani, Valter Popescu, și al medicului Anișoara Popescu. Vinerea trecută, el se afla alături de iubita lui, Monica Tănăsoiu, în ”Clubul Morții”. Amândoi au fost uciși de rând de incendiul devastator. Ionuț, rănit în Colectiv și internat apoi la Spitalul de Arși din București, dădea semne că își revine, însă sâmbătă trupul firav și …mai multe stiri […]

  2. […] O victimă a incendiului din clubul bucureștean Colectiv va fi înmormântată la Râmnicu Sărat. Este vorba despre Ionuț Popescu, de 32 de ani, a cărui familie locuiește în Focșani, însă tatăl este originar din Râmnic. Ionuț Popescu era fiul fostului director al societății de termoficare din Focșani, Valter Popescu, și al medicului Anișoara Popescu. Vinerea trecută, el se afla alături de iubita lui, Monica Tănăsoiu, în ”Clubul Morții”. Amândoi au fost uciși de rând de incendiul devastator. Ionuț, rănit în Colectiv și internat apoi la Spitalul de Arși din București, dădea semne că își revine, însă sâmbătă trupul firav și Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.