COnsiliu Judetean
Consilierii județeni vor fi convocați, miercuri, în ședință extraordinară pentru a aproba o serie de rectificări bugetare, ca urmare a ultimei alocări bugetare făcute de Guvernul Ponta înainte de depunerea mandatului.
Aleșii județeni au de votat nu mai puțin de 10 proiecte de hotărâri, care vizează rectificări de bugete și două proiecte privind încetarea din funcția deținută anterior de proaspătul vicepreședinte al Consiliului Județean, Adrian Petre, și înlocuirea sa cu profesorul Ion Oancea la vârful Centrului Județean de Cultură și Artă.

Iată aici ordinea de zi a ședinței!

2 COMENTARII

  1. […] Consilierii județeni vor fi convocați, miercuri, în ședință extraordinară pentru a aproba o serie de rectificări bugetare, ca urmare a ultimei alocări bugetare făcute de Guvernul Ponta înainte de depunerea mandatului. Aleșii județeni au de votat nu mai puțin de 10 proiecte de hotărâri, care vizează rectificări de bugete și două proiecte privind încetarea din funcția deținută anterior de proaspătul vicepreședinte al Consiliului Județean, Adrian Petre, și înlocuirea sa cu profesorul Ion Oancea la vârful Centrului Județean de Cultură și Artă. Iată aici ordinea de zi a ședinței! …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.