Fostul președinte al României,  Traian Băsescu, vine sâmbătă la Buzău pentru lansarea candidaților MP la alegerile locale. Anunțul a fost făcut de candidatul MP la fotoliul de primar al județului, Ion Marin, cel care va fi, la rândul său lansat sâmbătă de către Traian Băsescu în cursa pentru Palatul Comunal.

Conform lui Marin, MP Buzău își va lansa sâmbătă un număr de 41 de candidați chiar dacă partidul ar avea identificați  63 de potențiali candidați însă diferența de 22 sunt consilieri locali aflați în funcție iar numele lor nu va fi făcut public pentru a nu-și pierde mandatele.

În altă ordine de idei, comisarul Ion Marin a dat asigurări că senatorul Victor Mocanu nu va veni la Mișcarea Populară în ciuda zvonurilor apărute în lumea politică locală.

„A circulat o știre conform căreia domnul Mocanu Victor ar veni la Mișcarea Populară.  Sunt în măsură să vă comunic că acest lucru nu se va întâmpla. Pentru a lămuri acest aspect am luat legătura cu conducerea centrală, ni s-a confirmat că au avut propuneri pentru a prelua organizația noastră însă nu au fost acceptate. Deci, fără echivoc, Victor Mocanu NU vine la PMP”, a declarat comisarul Ion Marin candidatul MP la Primăria municipiului Buzău.

Marți seară, după ședința Comitetului Județean Executiv a PNL în care au fost invitați fostul președinte al PSD Buzău, doctorul Ion Vasile și deputatul Adrian Mocanu, au apărut zvonuri conform cărora senatorul Victor Mocanu ar urma să se orienteze către MP în perspectiva viitoarelor alegeri locale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.