Președintele PSD, Liviu Dragnea a spus miercuri la Palatul Parlamentului că între premierul Dacian Cioloș și Partidul Național Liberal ar exista unele suspiciuni de blat în ceea ce privește alegerile locale dând exemplu situația de la Buzău unde după sosirea lui Teodor Atanasiu pentru prezentarea ca viitor liberal a fostului președinte al PSD Buzău, Ion Vasile,   a apărut, pe surse, știrea că prefectul de Buzău ar putea fi schimbat cu un vechi social-democrat.

„Nu știu daca există blat. Este un cuvânt greu și sper să nu am atât de multe argumente încât să-l folosesc. Nu pot folosi cuvântul acesta acum. În schimb, vad foarte multe gesturi si acțiuni ale PNL-ului care încearcă să lase această impresie. Mai ales acum, cu înlocuirile unor prefecți, liberalii spun prin județe ca sunt oamenii lor pe care i-a propus premierul și pe care-i numește. Ultima discuție a fost la Buzău, din câte am înțeles”, a spus Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Marți seară, după ședința care a avut loc la sediul PNL Buzău în care prim-vicepreședintele Teodor Atanasiu l-a prezentat pe Ion Vasile și pe Adrian Mocanu ca doi viitori liberali a apărut o informație conform căreia prefectul George Sava ar urma să fie înlocuit din funcție cu Valerică Ungureanu, fost subprefect și prefect al județului Buzău, un apropiat al doctorului Ion Vasile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.