Adrian PETRE

Consiliul Județean Buzău prin Centrul Județean de Cultură și Artă invită buzoienii la un concurs de fotografie ce va dura mai bine de 6 luni. Concursul intitulat „Buzăul în imagini” se va desfășura cu începere din data de 15 noiembrie și până pe 30 iunie 2014 și are ca scop obținerea de către organizatori a imaginilor reprezentative din județ cu sprijinul fotografilor amatori sau profesioniști ce se vor înscrie în concurs.
„În urma consultării arhivei am constatat că la nivelul județului nu există nici un fel de fotografie pentru executarea materialelor de promovare de care județul are atâta nevoie. Prin urmare, am decis organizarea acestui concurs prin care fotografii să ne ajute să avem niște imagini reprezentative cu obiectivele de interes din județ. Concursul se va desfășura până pe data de 30 iunie 2014 iar Centrul Județean de Cultură și Artă va pune la dispoziția celor ce se vor înscrie mijloacele de transport necesare pentru a asigura accesul la obiectivele pe care le vom stabili împreună. Deplasările se vor face în week-end iar fotografiile realizate vor fi subiectul unor expoziții lunare dar și la final de concurs ”, a declarat directorul Direcției de Cultură și Artă Buzău, Adrian Petre.
La concursul de fotografie „Buzăul în imagini” se poate înscrie orice fotograf, indiferent de nivelul de pregătire și tehnica folosită. Înscrierile se pot face până la data de 10 noiembrie 2013 direct la sediul Centrului Județean de Cultură și Artă din Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 48 prin depunerea fișei de înscriere completată cu datele fotografului.
Concursul organizat de Consiliul Județean prin Centrul Județean de Cultură și Artă va avea câte trei premii lunare a câte 250, 150 si 100 de lei iar la final organizatorii vor acorda trei premii și două mențiuni după cum urmează:
Premiul I-5.000 lei
Premiul II-3.000 lei
Premiul III-2.000 lei
2 mențiuni a câte 1.000 lei

Ciprian STERIAN
Vezi aici Regulamentul de participare.
Fisa de inscriere

1 COMENTARIU

  1. Degeaba ați pus data limită până pe 10 noiembrie, dacă azi (sambata) nu a raspuns nimeni la telefon și probabil nici mâine nu o va face cineva. 🙂 Puteați să faceți și înscrieri prin e-mail, că poate nu pot toți să plece în timpul săptămânii până la Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.