Consiliul Județean Buzău a oferit, duminică, 470 de pachete cu dulciuri din partea lui Moș Nicolae dar și un spectacol de teatru continuînd astfel tradiția din ultimii ani de a fi mesagerul lui Moșului.
Piesa de teatru a fost pusă în scena la Sala Mare a Consiliului Județean iar copii au primit cadourile la ieșirea din sala de spectacole chiar din mână președintelui Petre Emanoil Neagu.
”Astăzi, ne-am bucurat cu toții alături de acești copii minunați, de o piesă de teatru, iar râsetele și veselia celor mici ne-au umplut inimile. Moș Nicolae a lăsat și câte un cadou dulce pentru acești copii, unii dintre ei negăsind astăzi dimineață nimic în ghetuțe. De aceea, am încercat să le facem noi o bucurie și cred că am reușit”, a declarat Petre Emanoil Neagu.
Președintele CJ a mulțumit Teatrului George Ciprian pentru faptul că a adus această piesă pe scena Consiliului, precum și profesorilor și îndrumătorilor care au însoțit copiii la spectacol.
De asemenea, la finalul acțiunii președintele Consiliului Județean a dorit să ureze un călduros la „La mulți ani” sărbătoriților zilei.
”Permiteți-mi să urez La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua numelui și să doresc Sărbători Fericite tuturor buzoienilor!”, a mai spus Petre Emanoil Neagu.

2 COMENTARII

  1. […] Consiliul Județean Buzău a oferit, duminică, 470 de pachete cu dulciuri din partea lui Moș Nicolae dar și un spectacol de teatru continuînd astfel tradiția din ultimii ani de a fi mesagerul lui Moșului. Piesa de teatru a fost pusă în scena la Sala Mare a Consiliului Județean iar copii au primit cadourile la ieșirea din sala de spectacole chiar din mână președintelui Petre Emanoil Neagu. ”Astăzi, ne-am bucurat cu toții alături de acești copii minunați, de o piesă de teatru, iar râsetele și veselia celor mici ne-au umplut inimile. Moș Nicolae a lăsat și câte un cadou dulce pentru acești copii, …mai multe stiri […]

  2. […] Consiliul Județean Buzău a oferit, duminică, 470 de pachete cu dulciuri din partea lui Moș Nicolae dar și un spectacol de teatru continuînd astfel tradiția din ultimii ani de a fi mesagerul lui Moșului. Piesa de teatru a fost pusă în scena la Sala Mare a Consiliului Județean iar copii au primit cadourile la ieșirea din sala de spectacole chiar din mână președintelui Petre Emanoil Neagu. ”Astăzi, ne-am bucurat cu toții alături de acești copii minunați, de o piesă de teatru, iar râsetele și veselia celor mici ne-au umplut inimile. Moș Nicolae a lăsat și câte un cadou dulce pentru acești copii, Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.