trichinela
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Buzău pune la dispoziție în acest an trei centre unde se poate efectua examenul trichineloscopic în municipiul Buzău și unul în municipiul Râmnicu Sărat. Este vorba, la fel ca în fiecare an, de centrele de la Piața Centrală, Piața Crâng și Piața Micro 5 din Buzău și cel din Piața Râmnicu Sărat, care vor funcționa până pe data de 24 decembrie după programul 08.00 – 18.00.
Prețul examenului trchineloscopic nu a suferit modificări față de anul trecut și este de 11,16 lei pentru un animal la fiecare din cele 4 centre ale Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.
De asemenea examenul trichineloscopic poate fi făcut și la medicii veterinari care au cabinet în comunele din județ unde costul examenului trichineloscopic este cuprins între 10 și 15 lei.

1 COMENTARIU

  1. […] Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Buzău pune la dispoziție în acest an trei centre unde se poate efectua examenul trichineloscopic în municipiul Buzău și unul în municipiul Râmnicu Sărat. Este vorba, la fel ca în fiecare an, de centrele de la Piața Centrală, Piața Crâng și Piața Micro 5 din Buzău și cel din Piața Râmnicu Sărat, care vor funcționa până pe data de 24 decembrie după programul 08.00 – 18.00. Prețul examenului trchineloscopic nu a suferit modificări față de anul trecut și este de 11,16 lei pentru un animal la fiecare din cele 4 centre ale Direcției Sanitar Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.