Asociația Județeană de Fotbal organizează în luna iunie o serie de manifestări care au în centrul atenției sportul rege. Manifestările vor debuta chiar de Ziua Internațională a Copiilor când pe stadionul din Crâng, în nocturnă, va fi organizată Interliga Națională, o competiție mixtă de băieți și fete pentru cei născuți în anii 2006-2007-2008-2009-2010.

„Vom avea aproximativ 500 de copii care vor juca în nocturnă ceea ce este o premieră pentru ei. Noi suntem într-o campanie de atragere a sportivilor tineri către fotbal și cred ca atracție mai mare decât stadionul și nocturna nu exista. Premierea va fi făcuta in nurul orei 21.30 iar din partea FRF va participa Miodrag Belodedici”, a declarat președintele AJF Buzău, Adrian Petre.

O altă activitate ce poartă amprenta AJF Buzău va avea loc în data de 15 iunie când, după Adunarea Generală a membrilor AJF Buzău în care se vor conferi anumite titluri va fi organizat un meci de „old boys” între o selecționată de defunctei Gloria Buzău și o selecționată a jucătorilor care au activat în campionatul județean. Meciul se va dispută pe stadionul Gloria de la ora 19.00. Au confirmat prezența Vasile Lazăr, Marcu Gabriuel, Mircea Constantin,. Dobre Gheorghe, George Timis, Sandu Ionescu, Ion Balaur, Ion Profir, Cezar Ionescu, Costică Roșca, Laurențiu Manole, Loni Nedelcu, Marian Costea, Mihai Stoichiță, Valentin Cramer, Pompilică Stoica, Ilie Stan, Silviu Popescu, Valentin Cerbu și Dan Paveliuc iar de cealaltă parte Isac Ion, Aurel Nistor, Valentin Boldijer, Vali Iancu, Alexandru Marian, Bebe Ghica, Nicu Câmpeanu, Nicolae Nedelcu, etc.

Mai mult meciul organizat în data de 15 iunie se vrea a fi și unul de retragere din activitatea fotbalistică a vicepreședintelui CJ Buzău, Romeo Lungu, cel care a renunțat de ceva vreme la activitatea de arbitru însă nu a avut parte de o retragere oficială.

„Meciul va fi arbitrat în prima repriză de Moise Ion, Mihalache Gheorghe și Gogoașa Nicolae iar în a doua repriză vor arbitra Romeo Lungu, Țiclea Daniel și Popescu Bodgan pentru că ei nu s-au retras oficial din activitate și vrem cu această ocazie să le oferim trofee pentru toată activitatea fotbalistica”, a declarat președintele AJF Buzău, Adrian Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.