Numirea unui nou consilier județean pe locul rămas vacant după demisia lui Cornel Diaconiță a fost amânată. Președintele CJ, Petre Emanoil Neagu a decis să retragă de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind validarea unui nou mandat de consilier județean până la ședința ordinară de luna viitoare.

Decizia a fost luată pentru că următorul membru supleant aflat pe lista PSD de consilieri județeni, managerul spitalului din Smeeni, Marilena Dobrescu, să se edifice cu privire la compatibilitatea sa cu funcția de consilier județean și cea de manager al unei unități sanitare.

„ Am luat decizia retragerii acestui proiect de pe ordinea de zi pentru ca doamna Marilena Dobrescu a  solicitat un punct de vedere de la ANI dacă există o compatibilitate între funcția deținută și cea de manager de spital și calitatea de consilier județean. Sper ca în cel mai scurt timp ANI să dea un răspuns și în funcție de acesta vom valida mandatul doamnei Dobrescu sau vom desemna pe următorul membru supleant de pe lista PSD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.