Ziua Internațională a Copilului va fi marcată și în acest an de Consiliul Județean, printr-o serie de manifestări dedicate copiilor pe toată durata zilei de joi. Astfel, Muzeul Județean va pregăti o expoziție de machete cu scene din războaiele daco-romane în timp ce la Teatrul George Ciprian se vor organiza proiecții de desene animate pentru mai multe serii de copii pe durata întregii zile, cu începere de la ora 10.00.

De la ora 11.00, toți copiii cu talent la desen sunt invitați în curtea muzeului la un concurs de desene pe asfalt cu temă liberă unde fiecare copil va putea ddesena ceea ce se pricepe mai bine iar de la ora  14.30, curtea muzeului va fi ocupată de personajele Disney, dornice de fotografii alături de toți copiii prezenți.

De la ora 15.00 este programată o demonstrație de karate susținută de copiii de la asociația Phoenix Shiro din Buzău iar de la ora 16.00 trupa DI DO DO o să îi încânte pe micii spectatori cu un spectacol interactiv în care vor povesti, vor cânta și vor dansa, pentru ca la fina toți cei prezenți să primească  din partea organizatorilor baloane și dulciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.