500 de liberali au mărșăluit pe străzile orașului pentru a promova moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose

19

Peste 500 de membri si simpatizanți ai PNL aduși din întreg județul cu autocare, autoturisme și microbuze au participat, luni seară la un miting de susținere a moțiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Liberalii s-au strâns în jurul orei 17.00 în centrul municipiului Buzău după care la 17.30 au plecat în frunte cu fostul deputat Erland Cocei, președintele organizației municipale, Adrian Zoican, consilierul liberal Constantin Ionescu, președinții TNL și OFL, Liviu Barbu și Marieta Boloș însoțiți de polițiști și jandarmi în marș spre Prefectură. Ajunși în fața Prefecturii președintele organizației municipale Adrian Zoican și președinta Organizației Femeilor Liberale, Marieta Bolos au dat citire, la megafon, textului moțiunii de cenzură în timp ce o delegație a urcat în biroul prefectului unde i-au înmânat textul moțiunii de cenzură.

După ora 18.00  protestatarii au părăsit zona îndreptându-se fiecare spre casele lor sau spre autovehiculele cu care aveau să ajungă acasă.

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.