Liberalii au votat duminică pentru ”schimbarea pe care românii o așteaptă de 25 de ani”. La ieșirea din secția de votare de la Berca, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Cristinel Romanescu, a declarat că a votat ”pentru o democrație adevărată”, pentru ”schimbare”, și pentru ca ”România să atingă locul la care a sperat întotdeauna”.
La rândul său, deputatul PNL George Scutaru a declarat că a votat pentru ”o țară normală”, și ”pentru schimbarea pe care românii o așteaptă de 25 de ani încoace”.
”Am votat pentru o țară normală, pentru această schimbare pe care românii o așteaptă de 25 de ani, pentru seriozitate și competență, pentru un om al faptelor și nu al vorbelor”, a spus liberalul George Scutaru.

În același timp, Scutaru a reclamat faptul, asemenea deputatului Cezar Preda, că la Blăjani și Bălăceanu sunt foarte multe cereri de urnă mobilă iar formularele în baza cărora a fost solicitată această urnă specială au fost completate de un asistent medical, nu de doctorul de familie, așa cum ar fi trebuit.
”Sunt situatii la Blăjani, la Bălăceanu cu urna mobilă, sunt cereri care nu au respectat solicitările legale, sunt formulare tipizate emise de o asistentă medicală, dar care ar fi trebuit emise de medicul de familie. Reclamațiile au fost respinse la nivelul secției de votare, dar vom face sesizare la BEJ, pentru că acolo e clar o încălcare a legii”, a spus George Scutaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.