Deputatul PDL Cezar Preda a mers duminică la vot împreună cu soția sa dar și cu consilierul județean Raul Florescu. La ieșirea de la urne, Preda a declarat că a votat pentru ”o Românie normală, o Românie a lucrului bine făcut” și i-a îndemnat pe buzoieni să iasă la vot pentru că orice vot contează și poate face diferența.
Dincolo de acest aspect, Cezar Preda a anunțat că a făcut plângere penală întrucât de la primele ore ale dimineții din județ au venit suspect de multe cereri de urnă mobilă.
”La Bălăceanu sunt 62 de cereri de urnă mobilă, la Blăjani 67, cu același scris, asta înseamnă 10 la sută din numărul alegătorilor din aceste comunități. Vă rog să verificați și dumneavoastră în teren să vedeți dacă acei oameni sunt netransportabili. Am făcut plângere penală. Mi se pare ieșit din comun. Despre votul în spital – nu s-au mai făcut cereri individuale, cum e legea, ci doar cereri semnate de directorul spitalului cu enumerarea celor care doresc urna de votare. Sunt 200 și ceva. Mai sunt și la IPJ Buzău. Sunt în general aproape 850 de cereri de urnă mobilă”, a declarat Cezar Preda.
Deputatul democrat liberal a avut o reacție și vis-a-vis de bannerul care l-a întâmpinat la intrarea în secția de votare amenajată la Școala generală numărul 8, un banner al candidatului PSD.
”Despre bannerul de la intrarea în secția de votare, ce pot să vă spun? Este în spiritul nesimțirii și al tupeului PSD și al celui care vrea să fie președinte, dar care nu va fi”, a conchis deputatul Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.