disparuti
Patru brăileni au văzut moartea cu ochii. S-au rătăcit în pădure, pe raza județului Buzău, și doar norocul a făcut ca ei să fie găsiți la timp, înainte da a se întâmpla ceva rău cu unul din ei.

Polițiștii buzoieni au intrat în alertă când la 112 un apel anunța că doi copii și părinții lor s-au pierdut prin pădure. Strigătul de ajutor a venit chiar de la capul filialei, un brăilean de 34 de ani, care le-a spus polițiștilor că s-a rătăcit în pădure, în zona Schitul Cetăţuia, împreună cu soţia sa şi cei doi copii în vârstă de 7, respectiv 9 ani.
Imediat după primirea sesizării, a fost constituită o echipă complexă de căutare formată din poliţişti, jandarmi, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Buzău şi ai Ocolului Silvic Buzău, precum şi voluntari din comuna Tisău. În activităţile de căutare a fost folosit un câine de urmă de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.
”Zona de căutare a fost extinsă, iar cei doi soţi şi copiii acestora au fost găsiţi de o echipă formată din şeful Postului de poliţie comunal Tisău, un tehnician silvic şi un pădurar în punctul „Seaca”, la mare distanţă de zona ce fusese indicată în apelul la 112. Niciunul dintre membrii familiei din judeţul Brăila nu suferise vătămări corporale”, se arată în comunicatul remis de IPJ Buzău.
Întrucât şi-au exprimat dorinţa de a se întoarce acasă, cei patru brăileni au fost aduşi în municipiul Buzău, la Staţia CFR, de un echipaj de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.