unnamed (6)
Conducerea Consiliului Județean a vizitatat, joi, două cămine de bătrâni din județul Buzău, au stat de vorbă cu oamenii, le-au dus cadouri de Paște și le-au urat sărbători cu liniște în suflete.
Vicepreședinții Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu și Cristi Romanescu, au vizitat căminele de bătrâni de la Pogoanele și de la Smeeni, unde, după ce le-au ascultat asistaților poveștile de viață și nevoile le-au oferit pachete cu alimente.

”A fost o vizită foarte emoționantă, mai ales acum, în Săptămâna Patimilor, când fiecare dintre noi ar trebui să se gândească mai mult la aproapele lui, când fiecare dintre noi ar trebui să facă un gest, să întindă o mână pentru cel aflat în suferință”, a spus Petre Emanoil Neagu.

Numărul de pachete oferite a fost în jur de 100. Tot cu ocazia Sărbătorii Paștelui, Consiliul Județean a oferit pachete cu alimente și Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice.

”Mă bucur că am putut face acest gest pentru bătrânii din Pogoanele și Smeeni. Mulți dintre ei sunt singuri pe lume, nu mai au familie, și cred că fiecare dintre noi poate face o bucurie acestor oameni, mai ales în această perioadă”, a afirmat Cristi Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.