6 candidați luptă pentru șefia Inspectoratului Școlar. Florina Stoian, printre ei, Geta Burducea, marea absentă

0
954

Ionel Meiroşu se apropie ameninţător de biroul Florinei Stoian

S-a terminat perioada până la care s-au putut face înscrierile în vederea susținerii concursului pentru șefia învățământului buzoian. 6 candidați vor intra în luptă, concursul urmând a se susține la sediul Ministerului Educației, în perioada 11-13 mai.

Cei care s-au înscris pentru concurs sunt: actualul inspector general al IȘJ Buzău, Nela Wamsiedel, Florina Stoian, fost șef al IȘJ Buzău în perioada în care la putere era PDL, actualmente metodist la Casa Corpului Didactic, Ionela Voicu, profesor învățământ primar Cislău, Ionel Meiroșu, profesor discipline tehnice la Școala gen. nr. 5 din Râmnicu Sărat, fost inspector general în  urmă cu mai mulți ani.

De asemenea, râvnesc la postul de inspector general al IȘJ Buzău, Dumitru Săndulache de la Colegiul Agricol, care va candida pentru a patra oară la un astfel de concurs, de fiecare dată fiind respins.

Profesorul Radu Ispirescu de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă  și-a depus dosarul, nefiind nici el la prima experiență de acest gen, întrucât a mai participat și în trecut, dar fără succes, la concursuri organizate de ministerul de resort pentru ocuparea unor funcții de conducere în IȘJ.

Dosarele au fost trimise miercuri la București, urmează a fi analizate iar reprezentanții ministeriali vor stabili concursul, luna viitoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.