13 candidați s-au înscris în lupta pentru câștigarea fotoliului de primar al municipiului Buzău.

Este vorba despre candidatul PSD-Constantin Toma, PNL-Ovidiu Anghel, PNTCD-Marius Vlăsceanu, PRU-Andrei Barac,  PSRO-Viorel Ion, UNPR-Constantin Popa, MP-Ion Marin, ALDE- Andrei Neder, PRM- Buga Edmond Sfinteș Vasilică  și independenții Constantin Ionescu și Mircea Ion, dar și de Voicu Nicolae, de profesie inginer, care vrea să candideze pentru postul de primar din partea Blocului Unității Naționale și Silaghi Marius de la PER , de profesie frizer.

Ultimii doi candidați, alături de un alt candidat care și-a depus candidatura pentru funcția de consilier în CLM, au ajuns la sediul Biroului Electoral Municipal marți noapte după ora 23.55. Candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Municipal urmează să fie validate, miercuri, după ora 13.00.

Candidatul PSD-Constantin Toma are 57 de ani și  atacă Primăria municipiului Buzău din postura de director general și proprietar al holdingului Grup Romet.

Candidatul PNL- Ovidiu Anghel are 42 de ani, este director al Electrica Furnizare Buzău și a fost 4 ani subprefect până în 2012

Candidatul PNȚCD-Marius Vlăsceanu are 30 de ani, este  coordonator coordonator al unei secții de suduri dar este și scriitor şi artist plastic amator.

Candidatul PRU-Andrei Barac are 60 de ani, este expert judiciar auto, iar în 2001 a stat nevinovat în arest preventiv timp de 130 de zile, ulterior dând în judecată statul român de la care a câștigat despăgubiri morale.

Candidatul PSRO-Viorel Ion are 48 de ani este antrenor de fotbal, fost component al echipei naționale al echipelor Steaua București, Otelul Galați și Gloria Buzău

Candidatul UNPR- Constantin Popa este de profesie geamgiu și în prezent este senator în Parlamentul României

Candidatul MP-Ion Marin are 54 ani, este pensionar MAI și este administrator al unei firme de detectivi particulari.

Candidatul ALDE-Andrei Neder are 40 de ani, fost handbalist de performanță și este antreprenor în domeniul tipografic şi publicitar.

Candidatul PRM-Edmond Sfinteș Vasilică Buga este profesor de istorie și scriitor.

Candidatul independent Constantin Ionescu are 49 de ani, absolvent de ASE și Politehnică, fost viceprimar al municipiului Buzău între anii 2004-2008,  consilier local 2012-2016.

Candidatul independent Mircea Ion este absolvent de ASE, proprietar al unei agenții de turism și nu este la prima încercare de a obține funcția de primar al municipiului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.