O mână de suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti, formaţie care a jucat, aseară, în Crâng cu Oţelul Galaţi a provocat, azi noapte, un scandal de proporţii într-un bar din oraşul Buzău, lovind chiar un agent de pază.

Scandalul a izbucnit  aproape de miezul nopţii, poliţiştii fiind sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, la un bar din municipiu, o persoană a fost agresată de mai mulţi tineri, care au fugit după comiterea faptei.Imediat după primirea apelului, la faţa locului au fost direcţionate două patrule de poliţişti, care au reuşit să prindă să-i prindă pe scandalagii-şase tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 28 de ani, unul domiciliat în Bucureşti, iar ceilalţi în judeţul Prahova. Cei şase au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău, unde au fost preluaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale.

Din primele cercetări a rezultat că, în jurul orei 20.00, tinerii au sosit în Buzău ca susţinători ai Petrolului Ploieşti care a jucat în Crâng cu Oţelul Galaţi. Întrucât aveau interdicţie de a pătrunde pe stadioane, indivizii au mers la un bar din zonă şi au urmărit meciul la televizor, iar în jurul orei 22.30 au încercat să părăsească localul fără a achita contravaloarea consumaţiei, respectiv  220 de lei. În momentul în care administratorul şi doi agenţi de pază ai unei firme ce asigura paza localului le-au solicitat să plătească, indivizii  au început să provoace scandal, iar unul dintre ei – un tânăr de 25 de ani, din Ploieşti – l-a lovit cu o sticlă pe un agent de pază, provocându-i leziuni la nivelul mâinii. Victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

 

Huliganii s-au ales cu amenzi de 7.800 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în timp ce agresorul care l-a băgat în spital pe paznicul barului s-a ales cu  dosar penal pentru  lovire sau alte violenţe.

 

C:D.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.