imagine de arhivă

Așa cum ne-am obișnuit, nici meciul de ieri al echipei Petrolul Ploiești, la Buzău, nu a fost unul lipsit de incidente. Jandarmii buzoieni, prezenți la confruntarea din Crâng au aplicat 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 590 de lei. Neregulile constatate  de jandarmii buzoieni au constat în consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, în apropierea stadionului, folosirea documentelor care nu aparțin persoanei în cauză pentru accesul în arenă și savârșirea de fapte si gesturi obscene în incinta stadionului.

La Buzău, echipa Petrolul Ploieşti a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Stana, în minutul 73, care a reluat în plasă din 6 metri un balon centrat de pe partea dreaptă de Lucas Garcia.

Ceahlăul a jucat cu un om mai puţin din minutul 49, Gafiţa primind al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu după un fault dur asupra lui Pompiliu Stoica.

Petrolul Ploieşti : Zendeli – Străuţ, Sipovici, Petrovici, P. Stoica – Enescu (M. Roman ’68), Bărbulescu (Buhuşi ’36) – Opriţa, V. Negru, Fl. Dumitru (Cataramă ’59) – Komazeci. Antrenor: Valeriu Răchită.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Jovici – Dumitraş, Forminte, Cazan, Barna – Bădescu (Constantinescu ’62), Achim, Monroy, Stana (Cebotaru ’89) – Lucas Garcia (Matheus ’80), Gafiţa. Antrenor: Constantin Enache.

Cartonaşe galbene: Străuţ ’16, V. Negru ’34 / Lucas Garcia ‘9, Gafiţa ’37, ’49, Barna ’71, Stana ’74, Jovici ’86, Matheus ’90+1.

Cartonaş roşu: Gafiţa ’49.

Arbitri: Marius Avram (central) – Aurel Oniţa, Mircea Orbuleţ (asistenţi) – Adrian Cojocaru (rezervă).

Observatori: Corneliu Fecioru, Mircea Cezar Ionescu.

La partida de la Buzău au asistat aproximativ 1.500 de spectatori

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.