european-gendarmerie-force
Perchezițiile desfășurate joi dimineață la domiciliile unor indivizi implicați înc rima din zona Gării, comisă la finele lunii august, s-au soldat cu reținerea a 8 persoane despre care există dovezi că ar fi avut un rol în teribila faptă din vară.
7 dintre indivizi au fost reținuți iar vineri vor fi prezentați Tribunalului Buzău cu propunerea de arest preventiv în timp ce al optulea urmează a fi cercetat în stare de libertate.
”La data de 24.09.2014 procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au extins cercetările și au dispus continuarea urmăririi penale față de alte opt persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la omor și tulburarea liniștii publice, aflate în legătură cu infracțiunea de omor comisă la data de 23.08.2014 de către inculpatul C.C., pe o stradă din municipiul Buzău.
În urma audierilor efectuate in cursul zilei de 25.09.2014 la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău și coroborării declarațiilor celor 8 suspecți cu întregul material probator administrat în cauză, procurorul învestit cu soluționarea cauzei a dispus reținerea pentru 24 de ore a unui număr de șapte inculpați, unul urmând a fi cercetat în stare de libertate. La data de 26.09.2014 Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a formulat propunere de arestare preventivă față de cei șapte inculpați reținuți, dosarul fiind înaintat Tribunalului Buzău, care urmează să se pronunțe”, se arată într-un comunicat remis vineri de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.
Perchezițiile care au dus la reținerea acestor indivizi au avut loc joi la locuințe situate pe strada Independenței și Filantropiei, de unde oamenii legii au ridicat cuțite, bâte, o furcă și topoare, considerate arme albe, pe care se presupune că bărbații le-ar fi folosit în timpul conflictului din zona Gării, soldat cu un mort din familia Durac și cu rănirea unui tânăr.
De menționat că toți cei reținuți fac parte din familia agresorului, arestat imediat după crimă, sunt rude și se presupune că au asistat ori au participat la uciderea bărbatului din familia Durac, în urma unor neînțelegeri iscate din cauza unui teren.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.