MOLEA2
Renumit pentru comportamentul grobian şi actele de violenţă comise pe terenul de fotbal, jucătorul echipei Unirea Stîlpu(Liga a V-a),Marian Păduraru, de altfel un client fidel al Comisiei de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău,a recidivat din nou. Victime ale huliganului deghizat în fotbalist şi cu instincte animalice au fost arbitrii şi observatorul partidei cu Partizanul Merei,disputată în etapa trecută. Eliminat în minutul 30 pentru un fault grosolan comis asupra unui adversar şi fără să stea deloc pe gânduri, Păduraru(Molea) a ţinut să demonstreze că este un golan veritabil. Individul a început să înjure ca la uşa cortului, brigada de arbitri din care a făcut parte şi o fată, reprezentantul A.J.F.,pe care i-a ameninţat şi scuipat de mai multe ori. Toate astea au culminat cu lovirea centralului pe care l-ar fi linşat dacă nu interveneau coechipierii săi şi oamenii de ordine aflaţi lângă vestiare. În schimb, huliganul a continuat cu înjurăturile şi ameninţările,fiind potolit de poliţiştii care au sosit la terenul de joc după ce i-a anunţat cineva.
În urma analizării incidentului,membrii Comisiei de Disciplină a A.J.F.Buzău şi având în vedere faptul că bătăuşul Păduraru este ,,recidivist” l-au suspendat un an,obligându-l totodată să achite şi o amendă de 200 lei.
De menţionat că în sezonul trecut acelaşi huligan a înjurat şi a încercat să bată un observator care îi adusese la cunoştinţă că fiind în stare de suspendare pentru lovirea unui arbitru,conform regulamentului, nu avea acces în incinta terenului de joc. Atunci,Păduraru a fost acompaniat şi de căpitanul echipei,Stelian Gioabă, nimeni altul decât primarul comunei Stîlpu, care la rându-i a avut acelaşi comportament faţă de reprezentantul A.J.F.şi la şedinţa Comisiei de Disciplină,folosind cuvinte pe care nici hârtia nu le suportă.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.