După cinci ani, microbiştii buzoieni vor avea din nou ocazia să vadă pe viu un meci internaţional.Stadionul Gloria va găzdui una dintre cele două partide amicale pe care Naţionala de tineret(U21) a României le are programate luna viitoare. Este vorba despre confruntarea cu Albania care va avea loc pe 8 octombrie cu începere de la ora 19.30.
,,Sunt bucuros că Federaţia s-a gândit să desemneze Buzăul pentru găzduirea amicalului pe care reprezentativa de tineret a României îl va disputa în compania Albaniei. Le vom oferi condiţii de pregătire şi joc de cel mai înalt nivel.Publicul buzoian, mare amator şi cunoscător de fotbal, este aşteptat să vină în număr cât mai mare la reîntâlnirea cu tricolorii aflaţi acum sub bagheta lui Viorel Moldovan”,a declarat preşedintele clubului Gloria, Dan Tulpan.
Ultima partidă internaţională găzduită de stadionul din Crâng a fost în 2009 când Naţionala de tineret a României, aflată atunci sub comanda lui Emil Săndoi, a întâlnit Letonia în preliminariile C.E.,reuşind să câştige cu scorul de 4-1.
Tricolorii vor sosi la Buzău cu două zile înainte de meci, urmând să se cazeze la Hotelul Pietroasa unde vor sta până pe 11 octombrie când vor face deplasarea la Skopje pentru amicalul cu Macedonia, programat pe 13 octombrie.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.