imagine de arhivă

Peste 70 de profesori buzoieniau obținut note sub 5 la titularizarea de anul acesta. Dintre aceștia 7 au avut note cuprinse între 1 şi 1,99, în timp ce 6 dascăli au avut note de 10.
Potrivit conducerii Inspectoratului Scolar Județean Buzău, examenul de titularizare a fost susţinut anul acesta de 540 de cadre didactice din Buzău iar dintre acestea 292 au obţinut note peste 7.00.
Totodată, 73 de cadre didactice au obţinut note sub 5 iar dintre aceştia 7 au între 1.00 şi 1.99 la discipline precum istorie, religie, sport, matematică şi alimentaţie publică.
La polul opus se află 6 profesori din Buzău care au luat 10 la titularizarea de anul acesta la materii precum educaţie plastică, educaţie fizică ori învăţători.
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Buzău spun că dincolo de notele de 1 şi 2 obţinute de unii dintre profesori, rezultatele la titularizarea de anul acesta sunt mulţumitoare.
„În urma rezultatelor obţinute la titularizarea de anul acesta pot să vă spun că din 540 de lucrări evaluate am obţinut un procent destul de bun cu medii peste 7.00, care pot fi titularizabile. Avem 292 de lucrări peste 7, deşi avem doar 110 posturi pentru titulari. Procentul de note peste 5 este de 86, 5 la sută, putem să ne mîndrim cu profesori mai bine pregătiţi, probabil că şi structura subiectelor care a fost acum mai mult aplecată către didactică i-a avantajat pe cei care predau de ceva timp la clasă. Una peste alta, rezultatele cred că sunt bune, sunt mulţumită”, a declarat inspectorul general adjunct al IŞJ Buzău, Geta Burducea.
În judeţul Buzău sunt disponibile 110 posturi titularizabile şi 207 catedre cu normă întreagă pentru suplinitori. Şedinţa publică în care vor fi distribuite aceste posturi este programată săptămâna viitoare pe data de 13 august.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.