O grupare de proxeneţi ce racola tinere pentru a se prostitua în Germania a fost destructurată de poliţiştii buzoieni după ce capii afacerii au fost prinși exact când vroiau să ducă la lucru o tânără de 22 de ani. Potrivit comisarului şef Florina Crucianu de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău, gruparea era formată dintr-un bărbat de 41 de ani, concubina acestuia de 27 de ani şi un tânăr de 22 de ani, toţi din localitatea buzoiană Săpoca care au fost prinși exact în momentul în care se pregăteau să părăsească țara cu destinația Germania însoțiți de o nouă victimă. Anchetatorii au stabilit că în perioada 2010-2012, bărbatul de 41 de ani, împreună cu suspectul de 22 de ani şi tânăra în vârstă de 27 de ani au racolat, îndemnat şi înlesnit mai multor tinere să practice prostituţia pe teritoriul Germaniei, cei trei fiind principalii beneficiari ai sumelor de bani astfel obţinute. Tânărul de 22 de ani avea sarcina de a racola tinerele din discotecile şi barurile din judeţul Buzău iar cei doi concubini le trimiteau în Germania, le învăţau să se prostitueze la stradă şi le supravegheau însușindu-și mare parte din sumele de bani produse de acestea. Majoritatea fetelor proveneau din familii dezorganizate și erau convinse să practice cea mai veche meserie pe meleaguri străine. Până acum, poliţiştii au identificat 5 tinere care se prostituau în Germania, în cazul unei fete minore racolată în acelaşi scop intervenind familia în ultimul moment, astfel că minora nu a ajuns în afara ţării.
Oamenii legii i-au prins pe cei trei membrii ai grupării luni pe aeroport, în timp ce încercau să plece în Germania, însoţiţi de o tânără de 22 de ani care, cel mai probabil, urma să se prostitueze şi de o alta de 24 de ani, de asemenea prostituată care nu avea de gând însă să părăsească ţara. Ulterior, poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza judeţului Buzău, ocazie cu care au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor un autoturism de lux, marca BMW, şi mai multe înscrisuri bancare.
Toţi cei trei capi ai rețelei au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, ei fiind reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzația de proxenetism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.