O jurnalista buzoiana cunoscuta in presa centrala datorita textelor sale care abunda de un umor spumos si ironii bine tintite are acum nevoie de ajutor pentru a iesi invingatoare din lupta pe care a inceput-o de cateva saptamani cu o boala grava. Este vorba de Simona Catrina-Roman, absolventa a liceului Mihai Eminescu din Buzau si jurnalist cu state vechi, care a fost diagnosticata la inceputul acestei luni cu cancer mamar in stadiul trei.

Diagnosticul destul de grav nu a demoralizat-o, buzoianca declarandu-se decisa sa inceapa tratamentul chimioterapic si sa invinga boala, optimismul si hotararea sa fiind deja doua atuuri importante.

Din pacate nu e nevoie doar de atat, la scurt timp de la inceperea tratamentului intervenind si problema financiara. Intrucat aprobarile pentru tratamentul decontat ar dura prea mult timp, iar Simona are nevoie sa incepa tratamentul imediat, singura solutie este aceea de a suporta la inceput costurile din propriul buzunar. Cum preturile citostaticelor si altor medicamente necesare nu sunt nici pe departe unele accesibile, iar acestea trebuie procurate intr-un interval scurt de timp, singura solutie pentru a o ajuta sa lupte cu boala este mobilizarea oamenilor cu suflet mare pentru a contribui la strangerea sumei necesare urmarii acestui tratament.

In acest sens, colegii jurnalistei au demarat o campanie promovata intens in mass-media si pe retelele de socializare, punand la dispozitie o platforma prin intermediul careia se poate dona on-line.

Cei care doresc sa se alature Simonei Catrina-Roman in lupta cu cancerul o pot face donand aici orice suma doresc. Pana la acest moment, de la demararea campaniei, suma stransa depaseste 54.000 de lei, iar numarul donatiilor a trecut de 400.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.