Potrivit ultimelor date prezentate de ISU Buzău, 8 localități buzoiene au fost afectate de inundațiile produse aseară. Printre acestea se numără municipiul Buzău, Pătârlgele, Nehoiu, Cătina, Sărulești, Vintilă Vodă, Murgești și Racovițeni.
Multe poduri și podețe au fost avariate și distruse, beciurile a zeci de locuințe au fost inundate, mai multe drumuri comunale au fost avariate în timp ce  la Cătina mai multe fântâni au fost colmatate.
Tot ieri, un microbuz cu 20 de persoane la bord care făcea o cursă între localitățile Colţi şi Pătârlagele a rămas blocat pe drumul comunal 69 din cauza uneii viituri care a făcut impracticabilă calea de acces. Microbuzul a rămas blocat în zona Burdușoaia după ce, cu câteva minute înainte, un autoturism cu patru persoane la bord a rămas înțepenit în aluviuni iar pasagerii au fost nevoiți să se retragă într-un loc ferit pentru a nu fi luați de apă. Pentru deblocarea celor două vehicule au intervenit jandarmii Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Pătârlagele care cu ajutorul unui ARO aparținînd unui localnic au reușit să scoată din noroi cele două autovehicule iar cei 24 de pasageri și-au putut continuat drumul.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.